Şifremi Unuttum
veya
Üyeliğiniz yok mu? Yeni Üyelik!

‎ Dynasty Chinese & Sushi, Lefkoşa (Gönyeli)

Hız 8,4
Servis 8,6
Lezzet 8,4
Min. Tutar
22,00 TL
Servis Süresi
30-40 dk.
En Çok Tercih Edilenler

Yemeksepeti kullanıcıları tarafından en çok sipariş edilen ve en çok favori olarak belirtilen ürünler.

Uyarılar & Bilgiler

Ambalaj Atıkları Tüzüğü kapsamında yapılan değişiklikle her bir plastik poşetin en az 0,25 TL ek bedelle temin edilmesi Turizm ve Çevre Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilmiştir. Plastik poşet talep etmeniz halinde ürünü sepete eklemeniz gerekmektedir. Sepete eklenen her bir plastik poşet için ilgili bedel tarafınızdan tahsil edilecektir.

Ödeme Şekilleri

Online Kredi/Banka Kartı

Nakit

Kredi Kartı

Bilgiler

Kep Adresi: --- İşletme Adı: Dynasty Chinese & Sushi Vergi No / Mersis Numarası: ---
Bu restoranın adres ve onaylanmış telefon bilgileri Yemeksepeti'nde bulunmaktadır.
Restorana yapılan yorumlar (97 yorum)
Hız: 1
|
Servis: 3
|
Lezzet: 1
2 ay önce
...n

Bu kadar tuzlu yemek mi olur be güzel kardeşim.

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
2 ay önce
...8

İyi.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
2 ay önce
...k

Noodle a bayiliyorum cok lezzetli.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 1
|
Servis: 1
|
Lezzet: 1
2 ay önce
...z

Pek beğendiğim söylenemez.

Hız: 8
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
2 ay önce
...l

Guzeldi.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...a

Her zamanki gibi tadı damağımda kalan eşsiz bir lezzet.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 3
3 ay önce
...8

Acılı dana kontrafile çok tuzluydu ve karides kraker gelmedi.

Restoran Cevabı

Gerçekten üzgünüm, ancak karides kraker ithal edildiğinden dolayı ve içinde blunduğumuzu durumdan dolayı daha az mal ihmalatı yapılıyor. Tedarikçimiz bize gerekli miktarı sağlayamıyor, bu nedenle geçici olarak hediye vermeyi bıraktık. Ama eminim yakında tekrar devam edeceğiz. Teşekkür ederiz ).

Hız: 9
|
Servis: 9
|
Lezzet: 9
3 ay önce
...n

Noodle is yummy.

Restoran Cevabı

Thankyousomuch for your kind feedback, we would love to serve you again. ).

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...d

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...i

Her zamanki gibi harikaydı.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 9
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...i

Herşey çok güzel ve lezzetli. Karides kraker yeni deneme fırstım oldu. Harikaydı.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 5
|
Servis: 7
|
Lezzet: 8
3 ay önce
...8

Sırf meşgul mü diye başka numaradan aradık ona göre sipariş verelim dedik meşgul olmamasına rağmen 15 dk da hazır olan şeyi 40 dk bekledik üstelik getirecekleri yol motorla 2 dakika bile değil servis zaten hiç söylemiyorum keşke vasabiyi daha az koysaydınız da hiç tadına bakmasaydık.

Hız: 8
|
Servis: 10
|
Lezzet: 4
3 ay önce
...k

Combo menude citir sebzeli olani siparis ettim.. Ketchup tadindan baska birsey almadim cok kotuydu bilseydim siparus vermezdim ketchup a bulanmis citir sebze olmaz ama :((.

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...a

Good.

Restoran Cevabı

Thankyousomuch, we would love to serve you again. ).

Hız: 8
|
Servis: 8
|
Lezzet: 9
3 ay önce
...4

Very good food and service.

Restoran Cevabı

Thankyousomuch for your kind feedback, we would love to serve you again. ).

Hız: 6
|
Servis: 1
|
Lezzet: 7
3 ay önce
...4

Better sealing in the future would be appreciated.

Restoran Cevabı

Thanks for your valuable feedback, we would make sure to make our packing more better, we would love to serve you again. ).

Hız: 10
|
Servis: 8
|
Lezzet: 8
3 ay önce
...i

Çok hızlı geliyor bence harika ama singapur usülü noddleları pek güzel değil.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...6

12dk geldi.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...6

İyiydi.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 9
|
Servis: 5
|
Lezzet: 5
3 ay önce
...r

Chicken noodle menunuz git gide kuculerek fiyati artarken, lezzet ve sunum olarak da çin yemeginden çok hint yemegjne benzemis bol biberli. Son siparisimin icinde 4-5 minik tavuk parcasi ile 1 ince dilim taze sogan ve 1 minik havuc disinda bisey goremedim.

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...m

İçeceğim gelmedi, 15 dk sonra getirecem dedi gene gelmedi sorun etmedim ama gelmedi yinede 10/10 verdim.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, uyarılarınız dikkate alınacaktır, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...y

Kusursuz bir restoran, gerek hızlı getirmesi açısından gerekse yemeklerin lezzeti açıdından kesinlikle vazgeçilmezim oldu.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 6
|
Servis: 7
|
Lezzet: 9
3 ay önce
...5

The quantaty was not enough.

Restoran Cevabı

Thanks for your valuable feedback, normally, we have standard portions still if it you felt that it was not enough, maybe for next time we wil put some extra for you. ).

Hız: 7
|
Servis: 9
|
Lezzet: 9
3 ay önce
...5

The chicken tikka massala used to taste much better. Not sure what happened.

Restoran Cevabı

Thanks for your valuable feedback, we will surely tell our chef to look into this matter. Thank you for choosing us, would love to serve you again.. :).

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...k

Tek kelime ile mükemmel.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 9
|
Servis: 5
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...4

Servis elemani yanlis eve teslim yapti.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, uyarılarınız dikkate alınacaktır. Teşekkür ederiz efendim:).

Hız: 9
|
Servis: 7
|
Lezzet: 6
3 ay önce
...7

The portion of the lamb byriani to its price is a huge scam. 52 tl for something that will barely fill you, maybe you should make a kids menu and move the byriani there, at the end kids gets scammed easier.

Restoran Cevabı

We apologize if you found our lamb biryani not enough to fill you up. But our every menu is design according to standard portions and mostly our customers are satisfied but since you didnt find our menu enough for you maybe we will put some extra portion for you when youll order again. Thankyou!

Hız: 10
|
Servis: 10
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...9

Siparişim hızlıca geldi. Harika ve lezzetli.

Restoran Cevabı

Afiyet olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. :).

Hız: 5
|
Servis: 7
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...a

Hız: 9
|
Servis: 9
|
Lezzet: 10
3 ay önce
...0

Fast delivery and good service.

Restoran Cevabı

Thankyousomuch for your kind feedback, we would love to serve you again. ).

Online Market Siparişi
7/24 market alışverişini yapabileceğin Yemeksepeti Banabi'ye buradan geçebilirsin!
Kapat Yemeksepeti Banabi'ye Git