Buy any product under the title of 'Ayın Ürünü', 'Tek Kişilik Kampanyalar', '2 - 3 Kişilik Kampanyalar', '4 Kişi ve Üzeri Kampanyalar' or 'Coca-Cola Seçilmiş Menüleri', get 'Bol Peynirli Ekmek (8'li)' for 12,49 TL, 'Çıtır Tavuk Topları (75 gr.)' for 6,49 TL, 'Sarımsaklı Ekmek' for 7,49 TL, 'Gurme Patates (200 gr.)' for 9,49 TL, 'Çikolatalı Sufle' for 9,49 TL, 'Mozaik Pasta' for 6,49 TL! Only at Yemeksepeti.
There is no delivery only for drinks. Please specify your demand for tableware (fork, knife) in customer note field. There are no ketchup or mayonnaise in Domino's Pizza branch.
Sausage, soudjouk, soudjouk cubes, pepperoni, New York pepperoni, jambon, Adana spicy kebab items that are used in the products are produced from chicken and/or turkey meat.
Domino’s Pizza delivers to your door in 30 minutes, all deliveries exceeding 30 minutes are free of charge! Click here for detailed information
There is no delivery to Soğanlı.
Click here for the delivery areas which are given 30 minutes delivery time guarantee.
Please perform the topping changes through pizza and sandwich choice boxes. Requests regarding ingredient alterations will not be considered.
It became compulsory to purchase plastic bags for at least 0,25 TL according to the amendments on Environment Law by the Ministry of Environment and Urbanization. If you require a plastic bag, you should add it to your basket. The amount will be charged to you for each plastic bag.
There is no 30 minutes delivery time guarantee for the Umurbey Mahallesi and Demirtaşpaşa areas.
If your order is directed to another branch, 30 minutes delivery guarantee of your order starts when your order is received by the directed branch. The details of the process will be sent to the e-mail address that is specified in your order.
Online Credit/Debit Card
Cash
Credit Card
Ticket Restaurant Food Card
Ticket Restaurant Food Check
Sodexo Restaurant Food Card
Sodexo Restaurant Food Check
Multinet
Setcard
MetropolCard
19 dk da geldi vallaha çok şaşırdım ellerinize sağlık.
Gelen ürünlerin resimler ile alakası yok.
Siparişi getiren çalışan çok saygılı ve işini çok iyi yapıyor.
Orta boy istemiştik ama mini boy geldi.
Normalde dominosu çok severim ama bu sefer ki siparişim gerçekten çok kötüydü ince hamur istedim bana kalın hamur geldi içerisindeki malzemeler pişmemiş orta boy söyledim resmen küçük boylu geldi açıkçası şaşırdım farkettim ki sabah vardiyası berbat akşamcıların pizzası daha güzel...
Dürümos tavsiye etmiyorum.
Daha iyi günleriniz olmuştu..
Servis yapan arkadaşa teşekkür ederim.
Güzeldi beğendim tavsiye ederim.
Buz gibi 1 saat sonra geldi.
Fena değil.
Arti 4 tl verip daha fazla kaşarlı pizza istedim. Sadece peynir ve kaşar vardı pizzada. 51 tl verip iki orta boy pizza istedik ama bize kaşarlı salçalı ekmek gönderdiler. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 50 tlye harika yemekler sipariş edebilirsiniz.
Çok iyidi.
Mükemmeldi 20 dk da kapıma geldi.
Teşekkürler.
Restoran, siparişi aldıktan 37 dakika sonra bu siparişi gönderemeyeceğini iletmiştir. (Bu yorum Yemeksepeti tarafından otomatik yapılmıştır.)
Kuryeniz çok güleryüzlüydü çok hızlı geldi siparişim.
Geç ve soğuk geliyor.
Servis puanlaması bir önceki yorum yapamadığım siparişe istinaden :) iki ikramlık sosun hesabının yapılmadığı alışverişler diliyorum.
Bol peynirli ekmek olsun gerisi mühim değil, bu arada ikili sufle paketide hoş ve keyif verici.
Efsane kurye hızlı.
Çok iyidi.
Kuryeci dayıya selam olsun çok güler yüzlü bi insan.
Kurye arkadaş çok güler yüzlü.
Hızlı olmasına hızlıydı ama evim dominos a yürüme ile 5 dk sürüyor buna rağmen o dürümler nasıl hamura dönüştüler nasıl o kadar nemlendi bu kadar mesafe de merak ediyorum.
Çok çabuk geldi. Servisi güzeldi kibar ve nazikti gelen kişi. Lezzet zaten söyleyecek söz yok mükemmel.
Slow.
Tadı güzel elinize sağlık.
Fark vermeme rağmen gene sarımsak kenar unutulmuş...
Çok hızlı getiren şubeye teşekkürler.