Doysa Chicken, Ünye (Kaledere Mah.)
Buy 10 'Tavuk Döner Dürüm', get 'Coca-Cola (2,5 L.)' for free! Only at Yemeksepeti.
It became compulsory to purchase plastic bags for at least 0,25 TL according to the amendments on Environment Law by the Ministry of Environment and Urbanization. If you require a plastic bag, you should add it to your basket. The amount will be charged to you for each plastic bag.
If you choose your address as "Pick Up " from the relevant field on the "Order Confirmation" page, which is the last step before the order, you can receive your order by going to the address of the restaurant.
Online Credit/Debit Card
Cash
Credit Card
Çok lezzetli ve güzeldi sadece patatesler daha çıtır olabilir elinize sağlik.
Yedikce yiyesim geliyor, başarılılar..
Miiis miiis.
Afiyet balll şekerrrr.
Güzel ama tavuğu aziçinde ve sos da az.
Daha dikkatli olacağız. Afiyet olsun.
Çok kötü.
Öncelikle hiçbir nimete kötü denilmez. Günde 500 sipariş çıkarıyoruz birkaç tane üründe yoğunluktan kaynaklı problem olabilir.
Çok kötü.
Öncelikle hiçbir nimete kötü denilmez. Günde 500 sipariş çıkarıyoruz birkaç tane üründe yoğunluktan kaynaklı problem olabilir.
Bir numarasınız.
Afiyet olsun. Çok teşekkür ederiz bizi tercih ettiğiniz için.
Mükemmel bir lezzeti vardı. İnsanın yedikçe yiyesi geliyor.
Afiyet olsun.
Sos yerine salça koyuyorlar vasat.
Şefimiz sosu domates salçası ve az bir baharatla yapıyor başka bir şey kullanmıyor sizin istediğiniz bir sos varsa yapabiliriz iyi günler afiyet olsun doysa chickenı tercih ettiğiniz için teşekkürler.
16 tl olan menüm için kurye 18 tl aldı sorduğumda da 18 tl dedi 2 tlnin lafı olmaz ama biraz daha dikkatli olursak daha iyi olur.
2 tl gelip alabilisiniz 2 tl için bu kadar düşük puan vermek burdaki çalışanlara haksızlık olur. Düşüncesiz olmadığınızı düşünüyoruz beyfendi adres doysa chicken.
Hızlı servis teşekkürler.
Afiyet olsun.
Hızlı doyurucu ve lezzetli çok beğendim.
Afiyet olsun.
Beyaz motorlu genç olan kurye güleryüzlü.
Lezzetli.
Afiyet olsun.
Mükemmelsiniz... Kurye beyefendi özellikle çok kibar. Zahmet etmeyin dış kapıya bırakabilirsiniz dememe rağmen yukarı çıkarmış.
Afiyet olsun. Teşekkür ederiz.
Eh işte.
Afiyet olsun.
Guzel.
Afiyet olsun.
Lezzetini sosunu beğendik döner şahane pişmişti muhteşem ustanın eline saglik.
Afiyet olsun.
Elinize sağlık. Çok güzeldi.
Afiyet olsun.
İyi gibi.
Afiyet olsun.
Teşekkürler.
Afiyet olsun.
Oldukça hızlı bir şekilde siparişim geldi. Servis eden arkadaşın kibarlığı için de teşekkür ederim.
Teşekkür ederiz. Afiyet olsun.
Kocaman bir dürüm doymamanız imkansız 15-20 dk da geldi teşekkürler.
Afiyet olsun. Teşekkür ederiz.
mükenmel.
Afiyet olsun. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.
Acı biber turşusu yok ketçap koymuşlar mayonez yok sosunu bol istedim koymamışlar dürüm sert.
Afiyet olsun. Bir sonraki siparişinizde daha dikkatli olacağız.
Acı biber cok yollarsanız sevinirim.
Acı biberi isteğe bağlı yollamaktayız belirtirseniz seviniriz. Afiyet olsun.
Kardeşim eline sağlık 10 numara efsane.
Afiyet olsun. Teşekkür ederiz.
Başkanım salatalık turşusu istemiyorum dedim geldi ama lezzet mükemmel.
Afiyet olsun. Bir dahaki siparişinizde daha dikkatli olacağız.
Dürüm mü? Lavaş mı yedik bilemedik çok vasattı resmen lavaşı lavaşa sarıp göndermişsiniz sanırım içine malzemeyi koymayı unutmuşsunuz biz patatesten başka birşey göremedik yazılan sipariş notları da okusanız keşke daha da sipariş verebileceğim bir yer değilsiniz. Alacak arkadaşlara da tavsiye etmem.
Orta.
Afiyet olsun.