Kebapçı Fevzi, İskenderun (Savaş Mah.)
Get 10 % off for all products when you order from campus! Only at Yemeksepeti.
It became compulsory to purchase plastic bags for at least 0,25 TL according to the amendments on Environment Law by the Ministry of Environment and Urbanization. If you require a plastic bag, you should add it to your basket. The amount will be charged to you for each plastic bag.
If you choose your address as "Pick Up " from the relevant field on the "Order Confirmation" page, which is the last step before the order, you can receive your order by going to the address of the restaurant.
Online Credit/Debit Card
Cash
Credit Card
Wallet
Çok kötü.
Elinize sağlık. Hızlı servis. On numara lezzet.
İçine sadece soğan çok konulmuştu dikkat ederseniz sevinirim.
Mükemmeldi.
Yillardir yemiyordum lezzet ikram vs. Hersey ayniydi.
Soğansız istediğim soğanlı gelmişti onun haricinde tadı gayet güzel.
Efsane.
Biraz soguk geldi.
Lezzetli.
6 yıl sonra memlekete döndüm. Bişe değişmemiş. Ellerinize sağlık.
Yemekler genelde hep soğuk geliyor paketci maskesini takmıyor!
Valla biraz az geldi.
Sipariş biraz geç geldi ama önemli değil olur öyle arada. Her zamanki gibi oldukça lezzetliydi, elinize sağlık.
Başarılı.
Elinize sağlık.
Başarılı.
Bugüne kadar yediğim en güzel eti yedim hele o salatanın güzelliği şiddetle tavsiye ediyorum çağatay ustanın ellerine sağlık herşeyiyle mükemmel ötesi.
Berbatt.
On numara.
Maalesef bi parmagim artik yok yemegi yerken araya kaynamis cagatay usta bu isin son halefi.
Efsaneeeee.
Ekmeği çok yanmıştı.
Elinize saglik, begenerek yedik.
Güzel.
Restoran, siparişi aldıktan 58 dakika sonra bu siparişi gönderemeyeceğini iletmiştir. (Bu yorum Yemeksepeti tarafından otomatik yapılmıştır.)
Herşey harikaydı.
Ekmek içerisinde olduğunu düşünerek extra ekmek ekledim, ilginç bir şekilde yanında göndermişler. Onun dışında lezzette sıkıntı yok. Ellerinize sağlık.
Tüm son yorumlara katılıyorum el mi değişti noldu anlamadım ama kalite yerlerde. Bu uyarılara dikkat edin kıymanın tadı tad değil beğenmedim.
13 dakikada yemek gelir mi arkadaş geldi.