
- International
- Salad
- Chicken
- Pasta
- Vegetarian & Vegan
Let's Salad
Available deals
Maslak Mah. Sanatkarlar sokak no:5 Eclipse A Blok Migros Mal Kabul Sarıyer/istanbulÜrünlerin hazırlanmasında ortak ekipman kullanılması nedeniyle, hiçbir üründe yumurta, hardal, gluten içeren tahıllar, balık, kereviz, yer fıstığı, acı bakla, soya fasulyesi, sert kabuklu meyveler, susam tohumu, deniz kabukluları ve yumuşakçalar, süt ve bunların ürünleri ile kükürt dioksit ve sülfitler gibi alerjenlerin bulunmadığı garanti edilemez.
...k9/12/20262 gündür aynı yerden sipariş veriyorum aynı lezzet teşekkürler, ikramlar içinde çok teşekkürler çok naziksiniz. yalnız diyet yaparken salata menünün yanında şekerpare tstlınhediyesi görmek olmadı :)
...r4/22/2026Çok lezzetliydi
...z1/15/2026Ürünler taze ve soslar güzeldi teşekkür ederim
...m1/14/2026Çok incesiniz çok teşekkür ederim inşallah bundan sonra hep bu şekilde gelir ürün.
...n12/1/2025Gayet lezzetliydi fakat tavuğu biraz kuru geldi
...r4/22/2026Ezogelin çorbası aşırı koyu bebek maması gibi geldi. Salata sosu gönderilmemiş kupkuru salata yedik :(
...n9/24/2026Menü olarak istememe rağmen çorba gönderilmedi.
...r9/24/2026Daha öncede söylüyordum ama bu sefer gelen kupkuru bir salata gönderilmiş. Tavuklar semsert gerçekten çok kötüydü Allah affetsin yiyemedim.
...ı4/21/2026Salata o kadar kötüydü ki salatada yağ vs eklemesi veya yanına koyulması yoktu hadi onu geçtim diyelim tavuk o kadar kötüydü ki kalmış tavuk olduğu çok belliydi bir yıldızı bile haketmiyorsunuz net!!!
...r3/24/2026bayat tavuk geldi
...v2/2/2026ekstra para vererek aldığım avokado resmen çürümüş halde geldi keşke hiç yollamasaydınız ayıp gerçekten, simsiyah avokadoyu nasıl yememizi bekliyorsunuz keşke fotoğraf yükleyebiliyor olsak
...m1/13/2026Salatada sezar sos yok gibiydi , kurulmuş ekmek çok fazla konulmuş ve tavuklar çok kuru ve lezzetsiz
...i11/17/2025Salata çok kötüydü ve marul bozuk
Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday10:0019:00
Restaurant information
Ürünlerin hazırlanmasında ortak ekipman kullanılması nedeniyle, hiçbir üründe yumurta, hardal, gluten içeren tahıllar, balık, kereviz, yer fıstığı, acı bakla, soya fasulyesi, sert kabuklu meyveler, susam tohumu, deniz kabukluları ve yumuşakçalar, süt ve bunların ürünleri ile kükürt dioksit ve sülfitler gibi alerjenlerin bulunmadığı garanti edilemez.






































































