rider-banner-icon
  • International
  • Salad
  • Rice
  • Chicken
  • Vegetarian & Vegan

Taze Kase

Express
Rating 3.4 out of 5 stars, 37 reviews
Levent, Esentepe Mah. Büyükdere Cad, Levent Cd. Metrocity Alışveriş Merkezi No. 171 No: 171 Kat: -3, 34394 Şişli/İstanbul (MMM Migros) ( Metrocity mal kabul girişi Migros Hemen içerisinde )Ürünlerin hazırlanmasında ortak ekipman kullanılması nedeniyle, hiçbir üründe yumurta, hardal, gluten içeren tahıllar, balık, kereviz, yer fıstığı, acı bakla, soya fasulyesi, sert kabuklu meyveler, susam tohumu, deniz kabukluları ve yumuşakçalar, süt ve bunların ürünleri ile kükürt dioksit ve sülfitler gibi alerjenlerin bulunmadığı garanti edilemez.
...r9/14/2026Çok lezzetli ve çok seri geldi elinize sağlık
...n7/2/2026Aşırı lezzetliydi, gönderilen sos efsaneydi tekrar tekrar sipariş vereceğim 🙏🏻 Tüm ekibin ellerine sağlık 🌸 sadece köfteler biraz daha pişebilirse daha güzel olacaktır.
...i6/27/2026Sizi cidden çok seviyorum uzun süredir sipariş veriyorum bu sefer ilk defa ikram da göndermişsiniz bayıldım ya süper elinize emeğinize sağlık
...ç10/6/2025Oldukça doyurucu ve lezzetli
...n10/1/2025ürünler çok lezzetli ve tazeydi
...r1/28/2026Ekstra olarak yarım avokado istemiştim, ancak avokado püresi geldi. Bundan hiç memnun kalmadım. En baştan “avokado püresi” olarak belirtilmesi gerekirdi. Bu şekilde sunulması yanıltıcı.
...k3/31/2026Tabuk çok az hiç resimdeki gibi değil
...k1/29/2026Sipariş verdim sadece sipariş alındı yazıyor ne hazırlandığı ne de yola çıktığı hiçbiri yazmıyor sipariş ne zaman gelecek asla belli değil
...k9/17/2026yemek sepetine verdiğim siparişlerde metropolkart ödemesinin geçerli olduğunu görüntülediğim yerleden yemek sipariş etmiş olmama rağmen, teslimatta ödemeyi banka kartıyla yapmak zorunda kalıyorum
...a8/13/2026Basmati pilavı içeriğinde olmasına rağmen bowla eklenmemiş. Bu ikinki kere oldu.
...g5/30/2026Ekşi kremaya alerjim olduğunu belirttim ve eklenmemesini rica ettim, ancak eklediler. Yemeğimi yiyemedim.
Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday,Sunday08:3020:00

Restaurant information

Ürünlerin hazırlanmasında ortak ekipman kullanılması nedeniyle, hiçbir üründe yumurta, hardal, gluten içeren tahıllar, balık, kereviz, yer fıstığı, acı bakla, soya fasulyesi, sert kabuklu meyveler, susam tohumu, deniz kabukluları ve yumuşakçalar, süt ve bunların ürünleri ile kükürt dioksit ve sülfitler gibi alerjenlerin bulunmadığı garanti edilemez.