rider-banner-icon
  • Kahve
  • Tatlı
  • Express Teslimat

Starbucks Coffee

TESLİMAT
3.3 üzerinden 5 yıldız, 2000+ inceleme
Orta Mah. Muze Bulvari No:1 GF Blok 79-79A Aydınlgili restorandan verilecek siparişlerde Starbucks uygulamasında yıldız kazanımı yapılabilmesi adına sipariş bilgileri Starbucks tarafından işlenebilecektir. 29 Ekim 2025 tarihinde herhangi bir ödeme yöntemiyle yapılacak ilk 350 TL ve üzeri alışverişte, 24 saat içerisinde yıldızlar ilgili hesaba tanımlanır. Starbucks® Mobil'e kayıtlı telefon numarasının, Yemeksepeti uygulamasındaki ile aynı olması gerekmektedir. *Bu restoranın adres ve onaylanmış telefon bilgileri Yemeksepetinde bulunmaktadır. Ürünlerin hazırlanmasında ortak ekipman kullanılması nedeniyle hiçbir üründe herhangi bir alerjen (gluten içeren tahıllar, yumurta, hardal, kereviz, yer fıstığı, acı bakla, balık, soya fasulyesi, sert kabuklu meyveler, deniz kabukluları ve yumuşakçaları, susam tohumu, süt ve bunların ürünleri ile kükürt dioksit ve sülfitler) bulunmadığı garanti edilmemektedir. İçecek ve yiyecek alerjen bilgileri, enerji ve besin ögeleri tablosuna Starbucks Coffee web sitesinden ulaşabilirsiniz.
...r29.06.2026Gayet hızlı ve güzel geldi
...k11.06.2026gayet güzel paketlenmişti ve lezzetliydi teşekkür ederim
...k28.01.2026Kurye aşırı hızlıydı, kahvem sıcak geldi memnun kaldım
...i20.12.2025Çok hızlı bir şekilde hazırlandı ve kurye hızlıca bana ulaştırdı siparişi. Her zamanki Starbucks kalitesi.
...n30.11.2025Kız arkadaşım çok beğendi cansınız
...n18.11.2025Kurye çok hızlı ve mükemmel teşekkür ederim
...n07.10.2025kurye çok nazikti kahveye zaten denecek söz yok çok güzel
...l15.09.2025Cheesecake çok başarılı keşke sadece onu söyleseymişim dedim çünkü bence tiramisu gereksiz ıslaktı çok beğenemedim evde hızlı hızlı yapılmış gibiydi
...a11.09.2025Kurye çok hızlıydı
...ğ29.07.2026havuçlu kek hiçbirzaman taze olmuyor, fiyatı da yüksek
...ğ14.05.2026şurubu fazla bence
...ğ02.02.2026kek çok taze değildi
...ğ19.01.2026kek çok taze değil, siparişim de gecikti bu sefer
...r25.10.2025Pipetlerin değiştirilmesi gerek !!! içeceği pipetin yumuşumasından doğru düzgün içemedim .Diğer türlü içecek gayet iyiydi .
...n31.07.2026Triple chocolate söyledik misto geldi :(( niye hep kafeler ne yememizi istiyorsa onu yemek zorunda kalıyoruz??!!
...t04.07.2026Brownie çok kötüydü. Normal kek gibi olmuş ama kek olarak da berbattı tadı.
...s26.06.2026sipariş hiç dikkate alınmamış krema iki üründe istememiştik ve pipet konulmamış
...k21.05.2026Vişneli cheesecake çok kuruydu. Kahve çok güzeldi.
...ğ04.10.2025farklı tatlı gönderildi
...n25.09.2025pipet göndermeyi unutmuşsunuz bende de pipet yok mecbur bulaşık yıkamak zorunda kaldım
...t23.08.20252 dir kahve söylüyoruz ama hep dökülmüş olarak geliyor. Bardağın üstü tam oturmamış ve içme kısmına yapıştırılan etiket tam tutmamış oluyor.Dikkate alınırsa sevinirim.Fotoğrafları elimde mevcut.
...u07.08.2025kuryeyle ilgili bir sıkıntı yok fakat chai tea latte sipariş etmiştik strawberry cream geldi.. etiket bize ait, etikette de yazan chai tea latte fakat strawberry cream gelmesi üzücü
...ş25.07.2026Venti boy içecek söylememe rağmen grande geldi
...r22.04.2026Bayatlamış ürün neden satılıyor burada?
...G05.04.2026aynı siparişi verdiğimiz halde erkek arkadaşımınkinde olması gerektiği gibi tarçın tadı vardı ancak benimkinde hiç yoktu. Benim hakkımı da ona eklemişler gibiydi
...i06.03.2026kahvesi her zamanki gibi güzeldi fakat çikolatalı cookie çok kötüydü. Sıcak istememe rağmen buz gibi ve taşlaşmış bir şekilde gelmişti. Kesinlikle memnun kalmadım
...k22.11.2025Öncelikli olduğu halde soğumuş şekilde elime ulaştı.Başarısız
...r26.07.2026her seferinde ürünler hatalı geliyor yumuşak içim için ekstra para ödüyorum sert kahveden yapılıyor .
...K15.07.2026Strawberry matcha lattenin üstünde kreması yoktu. Diğer içeceğin pipeti gelmemişti. Ortalama yarım saatte geldi.
...T03.07.2026Siparişimde yer alan 1 tane lattenin ağzı komple açılmış ve kahvenin neredeyse yarısı karton poşetin içine dökülmüş. Pantolonum komple kahve oldu.
Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday09:0023:00
Sunday09:0022:30

Restoran Bilgisi

lgili restorandan verilecek siparişlerde Starbucks uygulamasında yıldız kazanımı yapılabilmesi adına sipariş bilgileri Starbucks tarafından işlenebilecektir. 29 Ekim 2025 tarihinde herhangi bir ödeme yöntemiyle yapılacak ilk 350 TL ve üzeri alışverişte, 24 saat içerisinde yıldızlar ilgili hesaba tanımlanır. Starbucks® Mobil'e kayıtlı telefon numarasının, Yemeksepeti uygulamasındaki ile aynı olması gerekmektedir. *Bu restoranın adres ve onaylanmış telefon bilgileri Yemeksepetinde bulunmaktadır. Ürünlerin hazırlanmasında ortak ekipman kullanılması nedeniyle hiçbir üründe herhangi bir alerjen (gluten içeren tahıllar, yumurta, hardal, kereviz, yer fıstığı, acı bakla, balık, soya fasulyesi, sert kabuklu meyveler, deniz kabukluları ve yumuşakçaları, susam tohumu, süt ve bunların ürünleri ile kükürt dioksit ve sülfitler) bulunmadığı garanti edilmemektedir. İçecek ve yiyecek alerjen bilgileri, enerji ve besin ögeleri tablosuna Starbucks Coffee web sitesinden ulaşabilirsiniz.

KEP Adresi: shayakahve@hs02.kep.tr

MERSIS No: 0769031011600554